Cannabis Client Alert – July 2022 | Dentons

En l’edició d’aquesta setmana:

En virtut de la proposta de Llei CLIMB, les empreses de cànnabis poden accedir a serveis financers i cotitzar a les borses. La Junta de control de cànnabis de Nova York ara accepta sol·licituds de llicències de processador condicional d’ús per a adults. El Congrés insta a l’USDA a resoldre les dificultats de cànem “calents” que Colorado veu una caiguda significativa en l’ús de cànnabis per a adolescents i més. . .

Federal

La reforma bancària del cànnabis no està inclosa a la factura de fabricació – Els líders del Congrés d’ambdós partits, inclosa la presidenta de la Cambra Nancy Pelosi (D-CA) i el líder minoritari del Senat Mitch McConnell (R-KY), van acordar excloure de la Llei bancària d’aplicació segura i justa (SAFE), una mesura de reforma de la banca del cànnabis. el projecte de llei de fabricació a gran escala, la Llei COMPETES, que actualment s’està negociant en una comissió de conferència bicameral. El diputat Ed Perlmutter (D-CO), patrocinador de la SAFE Banking Act, va criticar la parella per “ignorar[ing] el risc per a la seguretat pública d’obligar les empreses de cànnabis a negociar amb tots els diners en efectiu”, que provoca morts i robatoris. La legislació encara es podria introduir a través de l’última versió de la Llei d’autorització de defensa nacional.

Segons la proposta de Llei CLIMB, les empreses de cànnabis poden accedir a serveis financers i cotitzar a les borses – El préstec i la inversió de capital per a empreses de marihuana (ESCALAR), presentada al Congrés al juny, no només protegeix les institucions financeres privades i les agències governamentals que ofereixen préstecs financers i oportunitats d’inversió a les empreses de cànnabis legals de l’estat, sinó que també permet que les borses de valors nacionals i els participants del mercat comercialitzin valors d’una empresa legítima relacionada amb el cànnabis. negocis. L’acte està patrocinat pels representants Troy Carter (D-LA) i Guy Reschenthaler (R-PA).

Estats

CA – El governador Gavin Newsom i els legisladors de l’estat de Califòrnia han arribat a un acord sobre un projecte de llei que introduiria diversos canvis a l’estructura fiscal del cànnabis a Califòrnia: eliminar un impost basat en el pes als productors de cànnabis; mantenir l’impost especial del 15% existent sobre les vendes minoristes de males herbes durant almenys els propers 3 anys; la creació de nous incentius fiscals per a les empreses qualificades; i imposar sancions més dures a les operacions il·legals d’olla.

CT – S’han introduït més de 37.000 sol·licituds a la loteria per a una ronda inicial de 56 llicències de cànnabis a Connecticut. Les llicències es repartiran de manera equitativa entre negocis generals i d’equitat social. Es preveuen futures rondes de loteria més tard a l’estiu o principis de tardor.

IL – En el seu segon any de finançament, el programa Restore, Reinvest, and Renew (R3) d’Illinois va atorgar 45 milions de dòlars en subvencions en suport a les comunitats socioeconòmicament desfavorides danyades per la guerra contra les drogues. Els fons es generen a partir dels impostos sobre les vendes de cànnabis per a adults. Les organitzacions que van rebre subvencions a través de la primera ronda R3 l’any passat tindran el seu finançament renovat per un any més.

LA – El governador de Louisiana, John Edwards, va signar una multitud de projectes de llei de reforma del cànnabis el mes passat, inclosa una mesura clau que amplia el nombre de dispensaris mèdics a l’estat i una altra que impedeix que la policia escorcoli les cases de la gent per l’olor del cànnabis. També hi ha dos projectes de llei relacionats amb la reciprocitat fora de l’estat per als pacients amb cànnabis medicinal: un permet als residents de fora de l’estat convertir-se en pacients registrats amb cànnabis que poden comprar i posseir cànnabis a dispensaris autoritzats a Louisiana, mentre que l’altre protegeix fora de l’estat. pacients que participen al mercat de cànnabis de Louisiana des de la persecució sota les lleis de drogues de l’estat. El governador ha dit anteriorment que Louisiana legalitzarà inevitablement el cànnabis per a l’ús d’adults en algun moment, però no creu que passi abans que el seu mandat expiri el 2024.

MN – La nova llei de Minnesota que permet els comestibles THC derivats del cànem va entrar en vigor la setmana passada i, segons informa NPR, alguns legisladors estatals ara afirmen que no entenien el projecte de llei que estaven aprovant. Tot i que el THC derivat del cànem encara és il·legal a l’estat, la nova llei permet als clients comprar aliments i begudes amb no més de cinc mil·ligrams de THC derivat del cànem per porció i no més de 50 mil·ligrams de THC derivat del cànem per paquet.

NC – La legalització del cànnabis mèdic no es farà aquest any a Carolina del Nord. Un projecte de llei existent per legalitzar el cànnabis medicinal, que va ser aprovat pel Senat de l’Estat, té una probabilitat molt baixa de passar per la casa a causa de la manca de suport republicà.

NC – El governador de Carolina del Nord, Roy Cooper, va signar una llei la setmana passada que eximeix els productes de cànem, inclosos els productes de CBD per a ús personal, de les lleis de substàncies controlades de l’estat. La legislació era necessària perquè la indústria del cànem de l’estat continués funcionant. De fet, sense la legislació, els agricultors locals no podrien continuar participant en el programa de cànem industrial de l’estat que gestiona el Departament d’Agricultura dels EUA.

NY – La Junta de Control del Cànnabis de Nova York ja està oberta per a sol·licituds de llicències de processador condicional per a adults. La llicència està restringida als processadors que tinguin una llicència de processador de cànem cannabinoide de l’Oficina de Gestió del Cànnabis. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’agost.

OH – Ohio va promulgar l’HB 515 el mes passat, que proporcionarà un tractament fiscal preferent per als residents de l’estat en determinades vendes de capital o participació en un negoci d’Ohio. Els contribuents que compleixin els requisits podran deduir els primers 250.000 dòlars de la seva venda de capital o interès de propietat amb la resta de capital o interessos incorrent en el tipus impositiu fix de l’estat del 3 per cent sobre els ingressos empresarials. La llei entrarà en vigor el 21 de setembre de 2022.

TX – A la Convenció Republicana de l’Estat de Texas celebrada el mes passat, el partit estatal va deixar clara la seva oposició a la legalització del cànnabis. No obstant això, l'”Informe del Comitè Permanent de la Plataforma i les Resolucions 2022″ també va deixar clar que a nivell federal, el Congrés hauria de reprogramar el cànnabis de l’Annex 1 a l’Annex 2 i que la indústria del cànem hauria d’estar mínimament regulada. Això es produeix malgrat que, segons una enquesta recent, el 74% dels republicans de Texas donen suport a la legalització del cànnabis medicinal.

VT – En un esforç per avançar en la sostenibilitat i prevenir el consum accidental de cànnabis, la Junta de Control de Cannabis de Vermont va publicar el mes passat orientació a l’embalatge. Entre altres coses, la guia dicta que els envasos dels productes de cànnabis han de ser reutilitzables, no plàstics, a prova de nens i opacs.

VT – La setmana passada, la Junta de Control del Cànnabis de Vermont va obrir la finestra de sol·licitud per als tres nivells de fabricants i majoristes de productes. Mentrestant, a juny de 2022, el CCB ja ha concedit 52 llicències de cultiu i ha prequalificat 215 sol·licitants d'”equitat social”.

Cànem/CBD

El Congrés insta l’USDA a resoldre les dificultats del cànem “calent”. – En una explicació informe acompanyant la seva proposta de llei de crèdits de 2023 per a “Agricultura, Desenvolupament Rural, Administracions d’Aliments i Medicaments i Agències relacionades”, el Comitè d’Asignacions de la Cambra va assenyalar el problema del cànem “calent” (és a dir, que l’extracte de cànem en procés pot superar temporalment un delta- 9 concentració de THC del 0,3 per cent) i va demanar expressament que el Departament d’Agricultura dels Estats Units es coordini directament amb la Drug Enforcement Administration per proporcionar a la indústria del cànem l’orientació necessària. L’informe també va reconèixer els esforços de la Food and Drug Administration per combatre els perills d’afirmacions enganyoses, infundades i falses en el màrqueting de CBD.

El Tribunal Suprem de Texas afirma la prohibició de l’agència estatal de fabricació i processament de cànem fumable – En un 5-4 decisió, el Tribunal va considerar que “la fabricació i processament de productes de cànem fumables no és ni un interès de llibertat ni un interès de propietat adquirida” que la constitució de Texas protegeix i, per tant, pot estar prohibida per l’estatut i la regulació estatal. El Departament de Serveis de Salut de l’Estat de Texas (DSHS) havia prohibit la fabricació i venda de productes de cànem fumables, però posteriorment un tribunal de districte del comtat de Travis li va prohibir de manera permanent fer complir la seva prohibició. És important destacar que la decisió només anul·la aquesta part de l’exigència permanent del tribunal inferior contra la prohibició de fabricar; per tant, el DSHS continua impedit per ordre judicial d’aplicar la seva prohibició de la venda de productes de cànem fumables.

Internacional

Albània – El país, conegut per la seva història de tràfic il·lícit de cànnabis, té la intenció de legalitzar el cultiu de cànnabis per a ús mèdic i industrial. Un projecte de llei publicat la setmana passada estableix que, a partir del 2023, el govern té com a objectiu llicenciar fins a 150 hectàrees (unes 370 acres) de terreny per al cultiu de cànnabis.

Polònia – El Tribunal Administratiu Suprem va revocar la prohibició d’una agència estatal sobre l’ús de cànem en els aliments que es basava, en part, en l’estatus afirmat de “nou” de la planta. En la seva sentència, el Tribunal va reconèixer expressament que el cànem “té un historial d’ús i no constitueix un aliment nou”.

Colòmbia – El mes passat, segons informa Columbia, va presenciar el seu primer enviament comercial de cànnabis sec al mercat internacional. En un comunicat de premsa, Allied Corp. va elogiar el seu èxit de ser la primera empresa a exportar cànnabis sec produït a Columbia d’acord amb la legislació promulgada l’abril passat. El comunicat de premsa assenyala que Allied també ha sol·licitat l’aprovació d’exportació per a comandes mensuals recurrents a Austràlia, Suïssa i un operador multiestatal no especificat amb seu als Estats Units.

Negocis

El circuit DC emet una estada administrativa sobre la prohibició de la FDA dels productes Juul Vape – El tribunal de circuit va acceptar la sol·licitud d’estada de Juul Labs Inc. per tal de considerar completament les mocions previstes de la companyia pel que fa a la recent denegació de la FDA de la seva sol·licitud prèvia al mercat per vendre cigarrets electrònics. En aquesta decisió, la FDA va dir que l’aplicació de Juul no va demostrar que els seus productes no perjudicarien la salut pública.

El comissari de beisbol de la Lliga Major considera que els patrocinis d’equips de CBD són permesos – Els equips de beisbol ara poden vendre patrocinis de CBD sempre que el patrocinador de CBD estigui certificat per NSF, una organització global de salut i seguretat, assegurant-se que els productes CBD no continguin THC.

Medicina/Sanitat

Colorado veu una caiguda significativa en l’ús de cànnabis per a adolescents – L’estudi troba que els joves de l’estat tenien un 35 per cent menys de probabilitats de consumir cànnabis el 2021 que en anys anteriors, continuant una tendència que contradiu els arguments generalitzats que la legalització del cànnabis per a adults augmentaria el consum il·legal dels joves.

Les primes d’assegurança d’automòbil disminueixen als estats que legalitzen el cànnabis mèdic – En un informe que analitza els efectes de la legalització del cànnabis sobre la seguretat dels automòbils, els investigadors descobreixen que les primes van disminuir, de mitjana, en 22 dòlars anuals després de la legalització del cànnabis mèdic d’un estat. L’estudi estima que la legalització va reduir les despeses sanitàries relacionades amb els accidents d’automòbil en gairebé 820 milions de dòlars anuals i preveu una reducció addicional de 350 milions de dòlars si la legalització federal aprova mai.

Dentons parla

Seminari web sobre cànnabis de Maine – El 28 de juliol de 2022, Dentons organitzarà un seminari web sobre cànnabis sobre l’estatut i la normativa de cànnabis per a l’ús d’adults de Maine. Soci de Maine Hannah King i soci directiu Malina Dumas cobrirà els desenvolupaments clau recents i propers de les regulacions de cànnabis de l’estat, incloses les normes sobre llicència, embalatge i etiquetatge, lliurament i recollida a la vora de la vora i proves.

Source link

You May Also Like

About the Author: SteveSossin

Welcome! I keep up on all the latest cbd and thc news!