Moments of reflection | The Guardian Nigeria News

Sembla que alguns dels nostres semblants estan percebent certs avenços a partir dels fets que ens envolten i del món en general. Aquesta sensació sovint condueix a la reflexió. Tant la percepció com la reflexió només poden fer un progrés gratificant al final. Això és després d’haver arribat al reconeixement que la recerca del pa i la mantega, per inevitable que sigui, és només un mitjà per aconseguir un fi. És una eina però no l’objectiu en si. Vaig rebre dues publicacions aleccionadores durant la setmana. L’autor d’un en diu: “Aquesta és la història de la vida”. La llegenda en si diu: “Una història interessant de la vida”. La segona publicació que manifesta una commoció dins l’ànima de l’autor, diu de la seva percepció: “S’està enfosquint lentament”.

La primera publicació ens porta a la memòria, enumerant els nostres líders a l’executiu i a la legislatura, així com la classe d’executius dels estats. Comença recordant-nos aquells que molts anomenen els “agitadors i motors”, els principals impulsors de la nostra societat fa 43 anys i pregunta:

“L’any 1979, recordeu els que estaven al capdavant? Van ser els que van governar Nigèria i van dominar les ones aèries com cap altra persona”.
“LA PRESIDENCIA
“President: Alhaji Shehu Shagari (mort). Vicepresident: Dr. Alex Ekwueme (mort)
“L’ASSEMBLEA NACIONAL
President del Senat: Dr. Joseph Wayas (mort)
Líder del Senat: Olusola Saraki (Morta).
PONENT DE LA CASA:
Edwin Ume-Ezeoke (Mort).
“ELS 19 GOVERNADORS
1.) Abdulkadir Balarabe Musa, Kaduna (Mort);
2.) Abubakar Barde, Gongola (Mort);
3.) Abubakar Rimi, Kano (Mort);
4.) Abubakar Tatari Alli, Bauchi (Mort);
5.) Adamu Attah, Kwara (Mort);
6.) Ambrose Alli, Bendel (Mort);
7.) Aper Aku, Benue (Mort);
8.) Auwal Ibrahim, Estat del Níger (Viu);
9.) Bola Ige, Oyo (Mort);
10.) Onabanjo (Mort);
11.) Clement Isong, C/River (Mort);
12.) Jim Nwobodo, Enugu (Viu);
13.) Lateef Jakande, Lagos (Mort);
14.) Melford Okilo, Rivers (Mort);
15.) Michael Ajasin, Ondo (Mort);
16.) Muhammadu Goni, Borno (Mort);
17.) Sam Mbakwe, Imo (Mort);
18.) Shehu Kangiwa, Sokoto (Mort);
19.) Solomon Lar, Plateau (Mort).”
D’aquesta classe, només dos, Jim Nwobodo de l’estat d’Enugu i Auwal Ibrahim de l’estat del Níger són vius. L’autor comenta: “Fa només 43 anys i entre aquests homes poderosos només dos d’ells viuen, i ja no fan notícia.
“Aquesta és la història de la vida. Avui ets aquí, demà marxaràs. Menja bé i corregeix les coses sempre”, diu amb l’admonició reflexiva: “Només els records de tu seran positius o negatius. La meva casa, la meva terra, el meu cotxe, la meva dona, la meva posició; Sóc això, sóc allò!! Recorda, tot és temporal i més aviat que tard, marxaràs i deixaràs totes aquestes coses enrere. On seràs enterrat, com i quan mai ho sabràs. Pensa un segon. Quina és l’essència d’aquesta vida?”

Sens dubte, això és un punt de reflexió. Ha fet la pregunta correcta en la seva advertència quan diu: “Pensa un segon. Quina és l’essència d’aquesta vida?” La pregunta que es fa aquí és: quin és el propòsit de la vida a la terra? Només hem de passar del bressol a la tomba? L’home neix; en el moment oportú, també dóna a llum un fill. El nen creix fins a ser adult i també cria un fill. En el cicle del desenvolupament comença com a persona. S’uneix amb una dona per als dos anys. Comencen a formar una família de tres, quatre, cinc, vuit o nou. La casa està plena. Un rere l’altre, els nens surten de casa per seguir el seu camí. S’han convertit en llavors disperses que han de donar els seus propis fruits, i el cicle de desenvolupament continua. Els pares han tornat com dos. I el més probable és que cadascun d’ells marxi a l’hora assenyalada, en general per imprudència o negligència pot fer que una persona marxi abans del seu temps assignat. Un nen té quatre avis; un nét té vuit avis, i un besnét pot tenir fàcilment 16 avis. I així successivament i així successivament. I es desenvolupa una comunitat. Quan pensem una mica, diem que això no pot ser tot el motiu pel qual els éssers humans són a la terra. No pot ser només poblar l’espai. Això no pot ser un producte de la perfecció que és el Totpoderós Creador. La manca de propòsit no pot sorgir de la Perfecció. Amb la il·luminació que s’estén a la terra avui en dia, aprenem que la vida a la terra és un temps curt d’escolarització. Tornaré a això de moment.

La segona publicació diu que s’està enfosquint lentament. Per tant, es pot dir amb seguretat que els éssers humans estem en una gàbia tancada. Les proves no poden estar lluny de buscar. Les proves estan al nostre voltant. Una publicació en línia crida l’atenció sobre l’indicible onada de calor a Europa aquest estiu que no s’ha calmat. Reduint a zero a Gran Bretanya, l’informe diu: “El Regne Unit va veure el dia més calorós del mes passat, ja que les temperatures van superar els 40 graus centígrads. Ara, el Met Office ha posat en marxa un avís de calor de dijous a diumenge. Les temperatures rècords han comportat una manca de pluges, amb algunes parts del Regne Unit que han vist la seva quantitat de pluja més baixa des que es van registrar rècords el 1836.

Parlant del patró de pluja regional inusual d’aquest any, l’informe en línia diu que Anglaterra només va tenir el 36 per cent (23,1 mm) de la seva pluja mitjana el juliol del 2022; Gal·les 53 per cent (52 mm); Irlanda del Nord 51 per cent (45,8 mm). Només Escòcia va tenir alguna cosa considerable, registrant un 81 per cent (83,6 mm) de pluja mitjana al juliol. La pregunta a la majoria dels llavis és: “Quan plourà la propera vegada?” Aquests científics temen que la probabilitat de sequeres sigui més gran i se’ls atribueix el canvi climàtic provocat per les emissions de gasos d’efecte hivernacle de la crema de combustibles fòssils i, per descomptat, l’abús del medi ambient i altres activitats humanes. Els temors han provocat la prohibició de les mànegues per part de l’autoritat de l’aigua a tot el país. La part sud-est de Gran Bretanya es va moure ràpidament per anunciar la prohibició després que el Met, descrita com la primera meitat de l’any més seca des de 1976, amb dies sense pluja que van sumar 144. Thames Water, que dóna servei a 15 milions de persones i Thames Valley també van indicar que portarien. hoseban als seus clients.

La Xina està experimentant una escassetat similar de pluges. L’agència de notícies Reuters diu que el riu més llarg del país s’està reduint i les onades de calor amenacen els cultius. La seva resposta és emprar la ciència per forçar la pluja. L’informe diu que la Xina ha de “desplegar bombes i coets de sembra de núvols ja que una llarga sequera esgota els nivells d’aigua i amenaça els cultius”. Es diu que el curs mitjà i inferior del riu Yangtze s’han enfrontat a temperatures de més de 40 graus centígrads. Les precipitacions a les planes de drenatge del riu van caure al voltant d’un 30 per cent al juliol i són un 60 per cent inferiors al normal a l’agost. L’informe diu que el que s’està vivint és el període sostingut de temperatures extremes més llarg des que es van iniciar els rècords el 1961. Al centre de la Xina, el 50 per cent de disminució de les precipitacions al juliol. Es diu que una altra zona, Chongging, s’enfronta al segon estiu més calorós des que es van registrar els registres el 1961. Les sortides de l’embassament de tres Gorges per alleujar la sequera són la meitat de l’any anterior. Les autoritats han reunit 900 míssils per “intentar sembrar núvols i induir la pluja!”

A Nigèria, la pausa d’agost ha produït un fred sense precedents. I quan entrem en el segon període de pluges màximes, que és d’aquí a unes setmanes, l’Agència Meteorològica Nigeriana NiMet ha alertat els nigerians que esperen grans inundacions als estats de Borno, Kebbi, Sokoto, Balyesa i Delta. El director general de NiMet, el professor Mansur Matazu, va emetre un comunicat aquest dimarts en què va enumerar el que va anomenar zones d’inundació de risc mitjà com les parts centrals de Kebbi, Zamfara, Níger i les parts occidentals de l’altiplà, els estats de Nasarawa, el sud de Borno i els estats de Yobe.

És difícil no veure que s’està enfosquint lentament! Quin és, doncs, el propòsit de la vida a la terra? Qui és l’home? És per aquí on hem de començar. L’home és esperit. Va descendir del Regne Espiritual com un germen d’esperit inconscient. Allà estava viu però incapaç de desenvolupar-se seguint la lluminositat sense traves ocasionada pel que es pot descriure només per a la nostra comprensió la proximitat de la Llum, el Totpoderós, proximitat en termes reals d’immensitat inconcebible i incomprensible per l’home. L’esperit té un anhel suplicatiu inherent de consciència i desenvolupament.

El premi al final del dia és tornar a casa al Paradís com un ésser humà conscient, madur i noble, per poder participar de la vida d’esplendor que hi és eterna. A la llum del coneixement superior posat a disposició de la humanitat a la terra d’avui, els vagabunds terrestres anomenats éssers humans, en realitat, encara no són éssers humans. Només s’esforcen per ser-ho, que és el propòsit de la seva estada en aquesta vall de la matèria. Esdevenir éssers humans és l’objectiu; és la destinació. Si no coneixem l’objectiu, es dedueix que no podem esforçar-nos conscientment per assolir-lo. Com que molts homes no poden convidar-se a la contemplació del propòsit de la vida i de l’existència, no li importa com viu aquesta vida, què fa i què deixa sense fer i les conseqüències de les seves activitats sobre ell, el seu entorn i els seus veïns.

Difícilment es pot trobar una persona en aquest país avui que no es queixi de l’estat de les coses a la terra. Els problemes que estan al davant avui són la inseguretat i l’economia. També té una gran aprensió per la política o la fibra social que s’està desintegrant. I no ens hem preguntat si la pau, l’amor i l’harmonia, l’alegria i la felicitat són els que caracteritzen la vida en un altre lloc, per què ens ha eludit aquí a la terra? Hauríem de preguntar-nos com es viu la vida en un altre lloc, el lloc de la nostra destinació on gaudeixen de la resplendor de l’amor, l’alegria i la felicitat, la pau i l’harmonia. No obstant això, el pla del Creador per a nosaltres és que hem de conèixer l’alegria i la felicitat. Si no experimentem aquest estat d’ésser, no és una prova de la defectuositat del pla, sinó del nostre fracàs a l’hora de traçar el rumb significat per a nosaltres. Només penseu en el pla, el manual que surt a la perfecció.

No pot deixar de ser perfecte i per a tot moment. De fet, el nostre càrrec és convertir aquest món en una rèplica del Paradís. L’esperit es desenvolupa a través d’experiències i alimentant-se amb ensenyaments de la Natura, i més tard amb la divisió de la Veritat aportada pels Mestres de la Humanitat i els Profetes, després a través de la Veritat revelada portada directament del Tot-Altíssim. Així, si l’esperit arriba a un reconeixement correcte i necessari, i es manté en els Ensenyaments, es desenvolupa de la inconsciència a l’autoconsciència, de la llavor espiritual a un esperit humà plenament desenvolupat: el veritable ésser humà, ara madur i clar per tornar a el Regne Espiritual, el Paradís, el seu origen i Llar. L’home tal com el coneixem segueix un cicle de desenvolupament des del bressol fins a la tomba, és a dir, des que apareix com un nadó, inconscient del seu entorn, incapaç de reconèixer ningú encara que estigui viu. Creix gradualment fins que comença a florir i pren consciència de si mateix. El sentiment de vergonya es desenvolupa i somia somnis. Veu el món al revés i es desenvolupa un anhel irrefrenable de superar-lo i corregir els errors. Quan era jove, vol agafar el proper vol disponible de la NASA per anar a buscar la lluna.

De nena, li diu a la mare, mare, no és el teu moment, sinó el meu. El teu temps ha passat! El jove passa a l’any de ple dret quan desenvolupa un temperament colèric que l’impulsa a l’acció. La seva radiació sanguínia canvia. A partir d’aquí, després de creuar algunes gradacions més intermèdies, arriba a l’edat de la reflexió, període en què és vell físicament i el seu moviment es torna lent; el foc i l’agilitat de la joventut han desaparegut. Aquests són els trets observables en el cicle de desenvolupament de l’home produïts per la radiació que emana de la sang que es forma a partir de la matèria a través de l’animació de l’animista i l’esperit en cadascun de nosaltres. En altres paraules, les lleis uniformes formen i regeixen tota la Creació, i com que l’home és una criatura, no pot evitar ser tocat per aquests principis immutables per al seu desenvolupament.

Com hem pogut observar, tots els processos de desenvolupament s’acceleren en aquests dies. L’acceleració és provocada per l’augment de la pressió de la pressió de la Llum els raigs de la qual ara han abastat tota la terra, despertant tot el que s’adorm en cadascun de nosaltres per fer front al judici. Així es complirà que en els Darrers Dies, tot el que està mort es despertarà per jutjar-se a si mateix. El judici, com ara se’ns permet saber adonar-nos, ha començat, encara que encara en les primeres etapes. La generalitat de la humanitat ho sentirà inconfusiblement quan arribi al punt d’ebullició i sigui palpable. El mal rep intensificació en el judici perquè es pugui exterminar. Els que són bons s’enforteixen i s’està produint la separació. La gent de la mateixa naturalesa s’està agrupant amb la seva pròpia espècie. Tots els aspectes de la vida es veuen tocats i afectats pels nous temps. La purificació fa estrall a totes les terres i no hi ha on amagar-se més.

Source link

You May Also Like

About the Author: SteveSossin

Welcome! I keep up on all the latest cbd and thc news!